Shikoni me poshte dhe zgjidhni produktet tuaja te preferuara, te cilat i merrni duke filluar nga1 EURO

Shikoni me poshte dhe zgjidhni produktet tuaja te preferuara, te cilat i merrni duke filluar nga1 EURO

Shop NEW YORK - Deri në 2 produkte në javë për vetëm 1 €

 • Samsung Galaxy Note 8 Dual SIM 4G 64GB

  Sistemi operativ :Android

  Modeli i procesorit :8895

  Madhësia e ekranit :6.3 ”

  Kapaciteti i memories të brendshme :64 GB

  Bluetooth: Po

 • NoteBook ASUS 2.8GHz i7-7700HQ 15.6″

  Modeli I procesorit:I7-7700HQ

  Sistemi operativ Windows 10 Home

  8 GB RAM

  Hard disk: 1000 GB

  Madhësia e ekranit: 15.6 “

 • Apple iPad Pro 10,5″ 256GB

  Ekran  Retina

  10.5 “LED me ndriçim me shumë prekje (diagonale)

  Rezolucioni i 2224×1668 në 264 ppi (pixel per inch)

  Teknologjia ProMotion

 • Kondicioner Pionier  Inverter

  Kondicioner PIONEER Inverter + Ductless Wall Mount Sistem Mini Split

  Sistem Kondicioner & Pompë ngrohje, Set i Plotë

  18000 BTU – 230V

 • Skafander Agv Race R top V46

  Shell në CAAF (fibër karboni aramid-qelqi)

  EPS me shumë densitet

  IVS (Sistem i Integruar i Ventilimit) me kanale të zbërthyera drejtpërsëdrejti në shell

  Sistemi i mbajtjes Double D

 • Training Home Gym System

  Marcy Smith Cage Workout Machine

  Total Body Training Home Gym System

  Dimensionet : 95 x 79 x 86 inches ; 430 pounds

 • Udhëtimi i ëndrrave tuaja – Vlera € 1000

   

  Udhëtoni në kohën e lirë për një vlerë prej 1000 €
  Destinacioni: në dorën tuaj!
  Datat: përcatojini ju!
  Numri i personave : zgjidheni ju !

 • Hot

  Apple iPhone X SIM 4G 256GB

  Apple iPhone X SIM 4G 256GB
  Smartphones (14.7 cm (5.8″), 256 GB, 12 MP, iOS, 11)

Shop LONDON - Deri në 2 produkte në muaj për vetëm 1 €

Shop ROME - Deri në 2 produkte në muaj për vetëm 1 €

Produktet e fundit te blera per vetem 1€

203

IPhone 8 Plus 256 Gb blerë me Shop New York stok n. 5

Një tjetër produkt i blerë me opsionin e blerjes ! Blerësi tjetër  mund të jesh ti. Innovation Consulting - Revolucion në... read more

266

Samsung Galaxy Note 8 Dual SIM 4G 64GB blerë me Shop New York stok n. 4

Një tjetër produkt i blerë me opsionin e blerjes ! Blerësi tjetër  mund të jesh ti. Innovation Consulting - Revolucion në... read more

36

IPhone 8 Plus 256 Gb blerë me Shop New York stok n. 1

Një tjetër produkt i blerë me opsionin e blerjes ! Blerësi tjetër  mund të jesh ti. Innovation Consulting - Revolucion në... read more